SPEEDLIGHT MEDIA-7910

Implant dentar

Implantologie dentară

(Acolo unde restul manoperelor stomatologice au eșuat în păstrarea unui dinte pe arcadă, intervine implantologia dentară. Este tratamentul cel mai eficient ce oferă pacientului funcție, estetică și confort fără a afecta integritatea dinților sănătoși, de cele mai multe ori într-o singură zi. Chiar dacă oferta osoasă nu este suficientă pentru inserarea unui implant dentar, folosind adițiile de os inserarea este posibiliă.)

Protocol:

Consultație - Inserare implanturi dentare ->(4-6luni).->Descoperirea implanturilor dentare->2-3 săptămâni->Restaurare protetică

Estetică dentară

(În momentul în care pacientul nu este mulțumit cu felul în care arată zâmbetul său, acesta nu trebuie să își piardă speranța. Cu ajutorul fațetelor dentare poate beneficia de un “Hollywood Smile” într-o manieră minim-invazivă, dinții rămânând sănătoși.)

Protocol:

Consultație->Amprente pentru simulare->Transpunerea intraorală și validarea simulării->Preparare, Amprentare->Fixare

Implant dentar Timisoara
Implant dentar Timisoara

Chirurgie orală

Dinții incluși, chisturile maxilare, tratamentele de canal eșuate nu trebuie să mai afecteze sănătatea paceintului. Aceste patologii se pot trata cu ajutorul odontectomiilor, chistectomiilor și rezecțiilor apicale.

Parodontologie

Aceste tratamente oferă ultima șansă unui dinte. Se tratează patologia ce afectează țesuturile de susținere ale dinților, în acest fel se evită pierderea dinților și tratamentele mult mai costisitoare.

Protocol:

Consultație->Diagnosticare->Terapie inițială->Terapie corectoare->Terapie de menținere

Implant dentar Timisoara