Despre noi

Să facem cunoștință!

Dr. Robert Tuce - Medic coordonator

Cu bucurie vă prezentăm pe Dr. Robert Tuce, Medic Coordonator al echipei noastre. Specialist în chirurgie dento-alveolară și absolvent al UMFT „Victor Babeș” ca șef de promoție, Dr. Tuce a urmat apoi programul de rezidențiat în aceeași specializare la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

Cu pasiune pentru chirurgia orală și estetica dentară, Dr. Tuce aduce în fiecare tratament nu doar competență profesională, ci și o adevărată pasiune. El promovează o abordare minim-invazivă, realizând fiecare intervenție sub magnificația lupelor dentare și cu tehnologii ultra-moderne. Scopul său este să ofere calitate maximă și să creeze o experiență plăcută pentru fiecare pacient, eliminând anxietatea asociată cu medicina dentară.

Dedicat perfecționării continue, Dr. Tuce participă la conferințe și cursuri de specialitate, asigurându-se că este mereu la curent cu cele mai noi dezvoltări din domeniu. Cu o bază științifică solidă, el este autor și co-autor al mai multor articole științifice, aducând o dimensiune de cercetare în activitatea sa.

Medicina practicată de Dr. Tuce este dinamică și accesibilă, desfășurându-se în peste 10 locații din Timișoara, Arad, Deva și Drobeta Turnu Severin. Ne dorim să vă oferim nu doar servicii medicale de înaltă calitate, ci și un partener de încredere în îngrijirea sănătății dvs. Vă așteptăm cu drag!

Dr. Bogdan Buzatu

În spatele fiecărui zâmbet strălucitor se află expertiza și pasiunea Dr. Bogdan Buzatu. Absolvent al UMFT Victor Babes în 2019 și cu o experiență ca medic rezident în chirurgie dento-alveolară între 2020 și 2023, Dr. Buzatu continuă să își dezvolte abilitățile ca medic rezident în stomatologie generală la Spital Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Cu un focus deosebit pe stomatologia restaurativă și profilactică, Dr. Buzatu lucrează sub magnificatia lupelor dentare, asigurându-se că fiecare pacient primește tratamentul cel mai avansat și personalizat. Echipa noastră este dedicată să vă ofere motive să zâmbiți cu încredere!

Dr. Ana-Lisa Brădățanu

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Fiind interesată de endodonție a decis să se specializeze în acest domeniu urmând ca în anul 2022 să obțină titlul de Medic Specialist în Endodonție.

Toate procedurile endodontice (tratamentele de canal) sunt realizate sub control microscopic, magnificația asigurând o precizie superioară și tratatea unor cazuri de o dificultate crescută. 

Tratamentul endodontic presupune îndepartarea pulpei contaminate sau a infecției, dezinfecția spațiului endodontic și obturarea completă și etanșă a acestuia.